Nieuwsflits Vink Verbeek Verzekeringen 2011-01
 
Autoverzekering, ook voor 2011 scherpe premie
Na een lange periode van premiedalingen bij autoverzekeringen, is de omslag vorig jaar geweest naar premiestijgingen. Vrijwel alle aanbieders hebben de verzekeringspremie verhoogd of doen dat binnenkort! Desondanks hebben wij ook voor 2011 scherpe tarieven: heeft u nog geen Vink Verbeek autoverzekering, bereken dan vrijblijvend uw autopremie.
Onze uitstekende voorwaarden (M12):
-nieuwwaardegarantie: 3 jaar
-aanschafwaardegarantie: 2 jaar

-vrije keuze reparateur (eigen risico € 150 per gebeurtenis, niet bij WA-schade)
-in geval van reparatie bij een aangesloten reparateur; eigen risico:
algemeen  € 0 bij schadereparatie bij Schadegarantbedrijven
ruitreparatie € 0, bij aangesloten glasbedrijf (Autotaalglas, Carglas en Glasgarage)
ruitvervanging € 75, bij aangesloten glasbedrijf

Cabrioletpolis wordt ongewijzigd voortgezet
De premie en voorwaarden van onze unieke Cabrioletpolis blijven ongewijzigd.
Bereken de premie voor uw cabriolet/roadster/spider. Lees meer»

De unieke PK motorpolis ook het komende jaar niet duurder
Dé verzekering voor iedere motorfiets, ook speciale motorfietsen, zoals motor met zijspan, eigenbouw, youngtimers, (semi)klassiekers, zonder of met waardetaxatie.
-WA vanaf € 23 per jaar
-Onbeperkt jaar kilometrage
-Bij schade géén eigen risico
-Behoud van volledige Bonus/Malus korting bij diefstal
-Gratis hulpverlening bij schade in Nederland & Europa
-Volledig Casco (”All Risk”) of Beperkt Casco mogelijk ongeacht het bouwjaar
Bereken de premie voor de verzekering van uw motor.

Assurantiebelasting verhoogd van 7,5 naar 9,7%
In de maand maart wordt uw premie hoger door de verhoging van de assurantie-belasting. Niet alle verzekeringen worden door deze verhoging getroffen. Een aantal blijft buiten schot, zoals reis-, ongevallen- en levensverzekeringen, want over deze verzekeringen wordt geen assurantiebelasting geheven. De planning is per 1 januari 2015 de assurantiebelasting weer iets te verlagen, en wel naar 9,5%.
Woekerpolis
Wij krijgen regelmatig vragen over het fenomeen woekerpolis. Heeft u een beleggings- of levensverzekering op basis van beleggingen en u wilt graag alles daarover weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij adviseren op uurtarief zodat, bij wijzigen of eventueel oversluiten van uw polis via Vink Verbeek, uw (toekomstige) inleg volledig ten goede komt aan uw "spaarpot" voor de toekomst.

Bescherm al uw kostbare spullen tegen diefstal met de SelectaDNA kit
Verklein uw kans op inbraak en beveilig uw bezittingen met SelectaDNA. Bij een schade wordt de materiële schade vaak vergoed, maar wat blijft is de angst, het gevoel van onveiligheid in je eigen huis na een inbraak. Terwijl juist dát zaken zijn die mensen erg raken.
Preventie is dus een gemakkelijke manier om naast financiële ook emotionele schade te voorkomen of te beperken. Meer informatie vindt u op onze website.
Vink Verbeek kan u de Selecta SDNA50 homekit nu met 20% korting aanbieden: bestellen is eenvoudig: ga naar de Selecta-dna webwinkel en vul aktiecode vv2010 in.

Boete bij een onverzekerd voertuig
Op ieder tenaamgesteld motorvoertuig is een WA-verzekering wettelijk verplicht.
Wie zijn auto niet verzekert, loopt binnenkort de kans tot driemaal per jaar een administratieve boete van € 380 te krijgen. Het bedrag kan dus oplopen tot ruim € 1100 in één jaar. De boete voor brom- en snorfietsen bedraagt € 310. Dat is aanzienlijk meer dan de WA-verzekering kost. Bovendien kan het volharden in onverzekerd rijden leiden tot een strafrechtzaak. Lees verder»
 


Vink Verbeek Verzekeringen BV - Tjalk 2504 - 8232 MB Lelystad 
Telefoon: 0320-269080 - Email: info@vinkverbeek.nl

 
 
Europeesche beste reisverzekeraar
De Europeesche is voor de 13de keer uitgeroepen tot de 'Beste reisverzekeraar'! Deze prijs, "de Veer", namen zij in ontvangst op 11 januari op de Vakdag van de Vakantiebeurs. De Veer wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste leveranciers van de reisbranche.
De Europeesche reisverzekering kan ook in ons Vink Verbeek Verzekeringspakket opgenomen worden, waarmee de premie nog voordeliger wordt.
 
BEZOEK ONZE GEHEEL VERNIEUWDE SITE
 
 

Vink Verbeek Verzekeringen biedt u "The best of both worlds": voordelig online verzekeren gecombineerd met de zekerheid van onafhankelijk advies. U staat er nooit alleen voor!
 

Powered by YMLP.com