Home Ons kantoor Particulier Zakelijk Klantenservice Nieuws Premie berekenen
Uw verzekeringen bundelen in onze pakketverzekering loont
Veel mensen hebben de particuliere verzekeringen bij verschillende verzekeraars ondergebracht. Onze specialiteit is juist het bundelen van deze verzekeringen in één pakket. De VinkVerbeek Pakketpolis voor particulieren biedt een aantal voordelen, zoals goede voorwaarden en een scherpe premie, gratis maandbetaling en pakketkorting die kan oplopen tot 10%. De verzekeringen: auto, motor, inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, doorlopende reis-/annulering, etc. kunnen in dit pakket worden opgenomen.

Stuur ons een kopie van uw huidige polissen, en ontvang direct een offerte om zo uw huidige verzekeringen te vergelijken met onze pakketverzekering!
Overstappen gaat eenvoudig, wij regelen alles, in overleg, voor u!

Voorkom onderverzekering
Onderverzekering op de inboedelverzekering ontstaat heel gemakkelijk doordat u kostbare spullen heeft aangeschaft. Bij een woonhuisverzekering ontstaat onderverzekering bijvoorbeeld door verbouwingen. Stel regelmatig de waarde van inboedel en woonhuis vast. U kunt dit doen door het invullen van de inboedel- cq herbouwwaardemeter, u verkrijgt dan een globale waarde van de inboedel cq woning. Ook kunt u de inboedel vaststellen door het invullen van de inboedel-lijst. U bent dan even bezig, maar dan heeft u wel een duidelijk overzicht. U vindt deze formulieren op onze klantenservicepagina, onder downloads.
Oldtimers populairder dan ooit
De afgelopen tien jaar is het aantal mensen met een oldtimer meer dan verdubbeld. Begrijpelijk: een oudere auto heeft zo zijn charme en eigen uitstraling. U bent trots op uw klassieke auto, dus wilt u een goede verzekering.
De meeste mensen bezitten een oldtimer niet omdat zij zich geen nieuwe kunnen veroorloven, maar uit liefhebberij. Het rijden met een oudere auto of motorfiets geeft een bepaalde sensatie, die beslist verslavend kan zijn. De echte oldtimer-eigenaar koestert zijn bezit dan ook zeer, en verzorgt zijn of haar voertuig tot in de puntjes, met name regelmatig onderhoud is zeer belangrijk.
Speciale verzekering
Toch kan er met uw kostbaar bezit het een en ander misgaan. Schade, diefstal of pech in het buitenland bijvoorbeeld. Een goede verzekering op maat is dan ook onmisbaar. Als u uw oldtimer maar beperkt gebruikt, kunt u een speciale oldtimerverzekering afsluiten. Die is vaak goedkoper dan een gewone autoverzekering en biedt toch alles wat u nodig heeft.
Keuzemogelijkheden
Koestert u uw oldtimer? Neem dan contact met ons op voor een (oldtimer)verzekering op maat voor u en uw kostbare bezit, of kijk op onze pagina's voor een klassieke auto- of klassieke motor verzekering.
U staat sterker met een rechtsbijstandverzekering
Een conflict met uw aannemer over een geplaatste keuken. Een dreigend ontslag. Een 'maatwerk' trouwjapon die niet past. Dit zijn conflicten die met goede gesprekken niet altijd op te lossen zijn. Dan is het de vraag: gaat u, maar belangrijker, kùnt u uw recht halen of toch niet?
Dat hangt ervan af, zult u zeggen. Want hoe groot is de schade en hoe duur is een rechtszaak? Een juridisch proces kan namelijk behoorlijk in de papieren lopen. Een advocaat rekent al snel €250,- per uur. Ga maar na wat een heel proces dan kan kosten. Dan maar van de rechtszaak afzien? Dat zou jammer zijn.
Altijd gratis advies
Met een rechtsbijstandverzekering kunt u rekenen op vrijwel onbeperkte juridische hulp. U bepaalt zelf waar u zich precies voor verzekert. Denk aan consumentenzaken, arbeidsconflicten, woonkwesties, verkeer, belastingen en vermogensbeheer, en echtscheiding. Prettig is ook dat u recht heeft op telefonisch advies. Dat is gratis en kan over alle mogelijke conflicten gaan, ook als u die module toevallig niet heeft verzekerd. U kunt dan beter beslissen of u het proces wilt doorzetten of niet.
Ons advies
Alleen al vanwege de dure advocaatkosten is de rechtsbijstandverzekering een aanrader. De premie per jaar is namelijk lager dan de kosten van een jurist/advocaat per uur. Neem contact op met ons kantoor als u wilt weten welke rechtsbijstandverzekering voor u geschikt is en hoeveel premie u daarvoor betaalt, of kijk op onze pagina rechtsbijstand.