Home Ons kantoor Particulier Zakelijk Klantenservice Nieuws Premie berekenen
Vereniging van Eigenaren (VvE)
Steeds vaker horen wij van onze verzekerden dat zij een appartement hebben gekocht; zij zijn dan lid geworden van de Vereniging van Eigenaren, welke verontrustend vaak slapend is. En dat is jammer, want een goed werkende VvE zal de verkoopbaarheid van uw appartement verhogen.
Tips om een slapende VvE te activeren.
Is de vereniging wel actief, maar zijn de bestuurstaken moeilijk in te vullen?
Lees meer»
Verzekeringsplicht voertuigen
Wij krijgen regelmatig het verzoek de auto- of motorverzekering te beëindigen, omdat het voertuig toch niet gebruikt wordt, en alleen maar in de garage staat. Helaas is dat geen optie! In Nederland is de eigenaar van een motorvoertuig verplicht deze minimaal WA te verzekeren zodra en zolang het motorvoertuig op zijn naam staat. Dit geldt voor auto's, motoren, maar ook bromfietsen.
Lees meer»
Of er is een voertuig gekocht en deze is direct uit elkaar gehaald voor restauratie. Omdat het voertuig in stukken in de garage ligt, en dus niet gebruikt wordt, wordt over het hoofd gezien dat ook op dit voertuig verzekeringsplicht rust.
Optie: het voertuig schorsen, dit kan via de website van de RDW. Een geschorst voertuig heeft geen verzekeringsplicht, er hoeft geen motorrijtuigenbelasting betaald te worden en er is geen APK-plicht. Heeft u een voertuig geschorst, let er dan op dat na 1 jaar de schorsing automatisch afloopt.
Lees meer»
Product kapot. Recht op garantie?
Uw nieuwe tv is al na een paar weken kapot. Waar heeft u recht op?
Stappenplan om uw recht te halen.
Lees meer»
Verzekering(sadvies) van Vink Verbeek versus vergelijkingssites

Steeds meer mensen gebruiken vergelijkingssites als ze een verzekering zoeken. Dat kan zeer handig zijn als de vergelijkingssites 100 procent betrouwbaar zouden zijn. Dat zijn ze niet, zo blijkt nu ook uit onderzoek van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa).
De NMa heeft stevige kritiek op de verschillende vergelijkingssites: ze zijn onvolledig, niet transparant, niet up-to-date en vaak vertellen ze ook niet hoe ze hun geld verdienen. De vraag is dan of een vergelijkingssite u niet op het verkeerde been zet.
Wij zien het nut in van vergelijkingssites. Ze geven u een beeld van uw mogelijkheden en van de premies. Maar we kennen ook de beperkingen van die sites. Het zijn immers machines die uw persoonlijke verzekeringsbehoefte niet kennen en niet kunnen invullen. Het feit dat een aantal vergelijkingssites bovendien (deels) in handen is van verzekeraars of als tussenpersoon opereren, maakt de betrouwbaarheid ervan niet groter.

Vink Verbeek Verzekeringen doet in principe hetzelfde als de vergelijkingssites, maar beter, vollediger en vooral persoonlijker. Wij kennen uw specifieke situatie, of vragen er naar, en kunnen u daarom gericht adviseren. Voor een goed en betrouwbaar verzekerings- en financieel advies bent u altijd welkom, ook gedurende de looptijd van uw verzekering.
Weet u niet precies welke verzekeringen of welke categorie verzekeringen op uw persoonlijke situatie aansluiten? Wij kijken voor u welke verzekeringen noodzakelijk zijn. Welke verzekering goede voorwaarden heeft, maar nog altijd een acceptabele maandpremie. Zodat u er bij een eventuele schade niet achter komt dat u jarenlang heel weinig premie voor uiteindelijk niets heeft betaald. Door uw verzekeringen in een pakketvorm te gieten, bespaart u premie en kunt u uw premie overzichtelijk en gratis in maandelijkse termijnen betalen. Ook gedurende de looptijd van een verzekering houden wij voorwaarden en premie in de gaten.
U kunt ons altijd bellen met vragen over uw verzekeringspakket, als u hulp nodig heeft bij schade of als er andere vragen of problemen zijn over verzekeringen en aanverwante producten. De extra service, jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgt er voor dat diverse particulieren al jarenlang tevreden klanten bij Vink Verbeek zijn én blijven. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om daar bij te horen, neem contact met ons op of bekijk via onze website welke particuliere verzekeringen u zelf kunt afsluiten.