Home Ons kantoor Particulier Zakelijk Klantenservice Nieuws Premie berekenen
Hypotheek advies; nu vanaf 780 euro!

U heeft plannen om een eigen huis te kopen; dan is het belangrijk om te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. Ook voor u als woningbezitter, op zoek naar een ander koophuis, is informatie over uw hypothecaire mogelijkheden essentieel! Het bepaalt uw keuzemogelijkheden voor een koopwoning.

Een hypotheek advies is gebaseerd op een complex van persoonlijke informatie. U als koper moet de meeste informatie aanleveren. Hiervoor biedt Vink Verbeek u de mogelijkheid voor een uitgebreide (online) inventarisatie. Hierdoor krijgt u op voorhand inzicht in uw persoonlijke financiële mogelijkheden voor aankoop van een woning als starter (eerste koophuis) danwel doorstromer (van koophuis naar koophuis).

Vink Verbeek is al bijna 25 jaar actief op het gebied van hypotheken voor particulieren, ZZP-ers en ondernemers. Inmiddels is de (hypotheek) wereld veranderd. Naast de online mogelijkheden voor verzekeringen heeft Vink Verbeek nu ook voor hypotheek advies een online module beschikbaar. En dat is goed nieuws voor u, want daarmee zijn de kosten voor een hypotheek advies bij Vink Verbeek aanzienlijk lager geworden!

Thuisinventarisatie: ons online hypotheekadvies in 2 modules:
Oriëntatie-module
Het is belangrijk om in een vroeg stadium te weten of Vink Verbeek een oplossing heeft voor uw financiële vraag. Dit is ook interessant voordat u zich gaat oriënteren op een koophuis, zodat u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn. Gebruik van de oriëntatiemodule is vrijblijvend en kostenloos.

Inventarisatie-module
Nadat wij de door u ingevulde gegevens van de oriëntatiemodule hebben beoordeeld, is bekend of een hypotheek haalbaar is. Nu worden een aantal afspraken gemaakt: u besluit of u verder gaat met de inventarisatiemodule, welke is bedoeld als basis voor het uiteindelijke hypotheekadvies. En er worden afspraken gemaakt over de kosten van het advies en (eventueel) bemiddeling (afsluiten van de hypotheek en bijbehorende dekkingen). Vink Verbeek werkt met vaste advies-tarieven, in overleg kunnen wij hiervan afwijken.

Voor meer informatie: lees meer»

Persoonlijk advies en voordeel met de Vink Verbeek Pakketverzekering

Vink Verbeek heeft een uitgebreid eigen pakket verzekeringen, blijvend voordelig, met uitstekende voorwaarden. De voordelen zijn onder meer:
- Voor uw auto (ook cabrio/roadster) een voordelige premie en goede voorwaarden zoals 3 jaar nieuwwaarde voor nieuwe auto's en 3 jaar aanschafwaarde op occasions
- Hoge startkorting (ook zonder schadevrije jaren tot 55%), oplopend tot 75% korting, met overname opgebouwde schadevrije jaren
- 2e gezinsauto kortingsregeling (ook schadevrije jaren van de PK-motorpolis: zeswielen-plan)
- Pakketkorting oplopend tot 10%
- Gratis maandbetaling

In dit pakket kunnen o.a. worden opgenomen: auto-, motor-, inboedel-, woonhuis-, aansprakelijkheids-, rechtsbijstands-, doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Deze verzekeringen kunt u aanvragen via internet. Daarnaast kunt u op onze website diverse verzekeringen berekenen, zoals diverse woonpakketten, voor motoren de PKmotorpolis, Europeesche en Unigarant en diverse andere verzekeringen. Overstappen is gemakkelijk, wij regelen dat graag voor u. Wij zorgen er voor dat uw oude verzekeringen naadloos aansluiten op uw Vink Verbeek Pakketverzekering.
Wilt u ook het voordeel en het gemak van een Vink Verbeek Pakketverzekering? Indien gewenst doen wij u graag een vrijblijvende aanbieding voor uw huidige verzekeringen. Stuur een kopie van uw huidige polissen en u ontvangt van ons vrijblijvend advies en offerte.

Vakantie al geboekt? Sluit bij Vink Verbeek uw reis (en annulering) verzekering af.

Weet u al waar u deze zomer naartoe gaat en wat u gaat doen? Wordt het een all inclusive zonvakantie in Turkije of Griekenland of trekt u met uw gezin naar Spanje, Italië of Frankrijk? Of blijft u deze zomer juist thuis om eindelijk eens te genieten van uw eigen tuin? Wat u gaat doen, bepaalt voor een belangrijk deel hoe u zich verzekert. Thuisblijvers zijn in alle opzichten snel klaar, maar gaat u de grens over, dan is een reisverzekering belangrijk.

Een kort- of doorlopende reisverzekering, welke is het interessantst??
Tel alle vakantiedagen in het buitenland op en komt u dan op minder dan twee weken, dan volstaat een kortlopende reisverzekering. U kunt deze digitaal aanvragen en u ontvangt een digitale polis in uw e-mailbox! Zo kunt u vlak voor uw vakantie alles nog goed regelen!
Gaat u vaker en/of langer met vakantie, dan kunt u een doorlopende reisverzekering afsluiten.
Hoe u zich ook wil verzekeren, regel het tijdig, zodat u op vertrekdag verzekerd bent.

Maak van thuisblijvers geen spoorzoekers. Zorg ervoor dat het vakantieadres en de reisroute bij familie of kennissen bekend zijn en dat u uw actuele mobiele nummer achterlaat. Bel/mail/SMS eventuele gewijzigde gegevens direct na aankomst door.

Groene kaart voor uw caravan of aanhanger?
Gaat u met een caravan of aanhangwagen op pad? En is het gewicht en laadvermogen samen meer dan 750 kilogram?
In onder meer Duitsland, Spanje en Polen heeft u hiervoor een aparte groene kaart nodig. Deze groene kaart wordt afgegeven door de maatschappij waar de trekkende auto is verzekerd.
Gaat u naar één van die landen op vakantie of komt u er doorheen, dan adviseren wij u om vòòr uw vertrek een groene kaart te regelen. Is uw auto bij Vink Verbeek verzekerd, dan kunt u die kaart kosteloos bij ons aanvragen. Vergeet niet om daarbij het kenteken van uw caravan te vermelden.

De belangrijkste misverstanden over zorg- en reisverzekeringen: Reisverzekering: geen overbodige luxe.
Tips voor een autovakantie, Veilig-op-reis-tips en Onaangename verrassingen bij thuiskomst.
Alternatief voor de ANWB wegenwacht: de Allianz-Assistance Pechhulp.

Zorgt u er ook voor dat als u weggaat, thuis alles goed gaat. Bekijk ook onze tips om de kans op een inbraak tijdens uw vakantie zo klein mogelijk te houden. En denk ook aan mogelijke oorzaken van waterschade. Uit een onderzoek blijkt dat waterschade door hevige regen- en onweersbuien een van de meest voorkomende schademelding is bij afwezigheid tijdens de vakantieperiode. Het kan dus verstandig zijn de dakgoot eerst goed schoon te maken voor u vertrekt.
Heeft u alles op orde en uw reisverzekering geregeld? Dan wensen wij u alvast een heel prettige vakantie!

Wie regelt uw financiën als u ziek bent?

U heeft op dit moment zelf de regie over uw geldzaken. Gelukkig wel. Maar er kan een moment komen dat u door ziekte of een ongeval niet in staat bent beslissingen te nemen. Notarissen dringen erop aan dat u iemand aanwijst die in dat geval uw zaken behartigt. Op 10 maart 2015 is de campagne 'Wie van de drie?' van start gegaan. In deze publiekscampagne van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) staat het levenstestament centraal. In een levenstestament geeft u een volmacht aan iemand die u vertrouwt. Deze persoon mag namens u handelen als u daartoe zelf niet in staat bent. Daarnaast kunt u in het levenstestament persoonlijke wensen laten opnemen.

Wat doet de vertrouwenspersoon?
U kunt helemaal zelf bepalen welke taken en wensen in het levenstestament komen te staan. Bekende voorbeelden zijn:

  • het regelen van uw dagelijkse financiën en belastingzaken
  • schenkingen die u wilt (blijven) doen en onder welke voorwaarden
  • toestemming voor het al dan niet mogen verrichten van medische handelingen
  • instructies voor de verkoop van uw woning als u niet meer zelfstandig kunt wonen
  • praktische informatie voor de gevolmachtigde(n) zoals een overzicht van bankrekeningen, verzekeringspolissen; de benodigde inlogcodes en wachtwoorden
  • specifieke wensen rondom de uitvaart en het al dan niet doneren van organen
  • praktische zaken zoals uw persoonlijke verzorging of de verzorging van uw huisdier
  • het wijzigen of laten verwijderen van profielen op sociale netwerken
Verantwoording
De vertrouwenspersoon kan een familielid zijn, maar dat hoeft niet. Ook Vink Verbeek kan hier voor u een rol in spelen. Het kan bovendien verstandig zijn de taken te verdelen over meerdere personen. Ook kunt u het beste vastleggen bij wie uw vertrouwenspersoon verantwoording moet afleggen voor zijn handelen, bijvoorbeeld aan de notaris.

Voorbereiden
Als u een levenstestament opstelt, moet u een aantal belangrijke vragen beantwoorden. Het is goed om daar de tijd voor te nemen. Op de website wievandedrie.nl vindt u een checklist waarmee u zich kunt voorbereiden.

Voorgaande nieuwsbrieven nalezen, klik hier