Home Ons kantoor Particulier Zakelijk Klantenservice Nieuws Premie berekenen
Schade aan uw voertuig, wat nu?

Bij een verkeersschade vult u, zo mogelijk gezamenlijk met de tegenpartij, de voorzijde van een SchadeAangifteFormulier in. Laat geen ruimte voor onduidelijkheden achteraf, dit kan een verhaalsactie bemoeilijken. Let op: indien u het niet eens bent met de tekening, of iets anders dat de tegenpartij heeft ingevuld, vermeld dit dan duidelijk op de voorzijde voordat u het formulier ondertekent. Controleer het kenteken van de tegenpartij.
Indien mogelijk: maak foto's van de situatie en de auto(schade) van de tegenpartij. Het SchadeAangifteFormulier is in tweevoud en drukt door, ieder neemt één vel mee naar huis.
Vul later (thuis) de achterkant van uw formulier volledig in en stuur uw formulier naar ons toe. Indien u kunt scannen, en de scan is duidelijk, kunt u deze per e-mail versturen. Verstuurt u per post, maak dan voor uzelf een kopie, voor het geval het formulier bij de post kwijt raakt.
Kijk voor meer handige tips bij schade op onze schade-pagina.

Zomertijd- of winterstopdekking op uw motor- of klassiekerverzekering, wat betekent dit voor u

De zomertijddekking: In de periode van 25 oktober 2015 tot 26 maart 2016 is er geen WA of Casco dekking voor uw motor/klassieker. U bent dan niet verzekerd voor het rijrisico en voor schade aan uw motor/klassieker of schade die u met uw motor/klassieker aan anderen toebrengt. Dit kan grote financiële gevolgen voor u hebben. Vanaf 26 maart 2016 is deze dekking wel weer van kracht.
De winterstop: In de periode van 1 december 2015 tot 1 maart 2016 is geen WA of Casco dekking op uw motor. U bent dan niet verzekerd voor het rijrisico en voor schade aan uw motor of schade die u met uw motor aan anderen toebrengt. Vanaf 1 maart 2016 is deze dekking wel weer van kracht.
Wanneer u (beperkt) casco dekking heeft, blijven in deze periode de dekkingsonderdelen van beperkt casco zoals brand/diefstal/storm tijdens de winterstalling wel van toepassing.
De nazomers kunnen soms lang duren in Nederland en de winters zijn niet altijd even streng, waardoor u langer met uw motor of klassieker kunt blijven rijden. Het is dan ook helemaal niet vreemd als u op een mooie dag toch besluit om een rit met uw motor of klassieker te maken. Daarom aan u de vraag: Is de keuze voor die dekking nog steeds afgestemd op uw huidige wensen? Wilt u toch gaan rijden tijdens deze periode, geef dit dan tijdig aan ons door en wij passen de polis aan. Zo is en blijft uw kostbare bezit het gehele jaar door goed verzekerd en kunt u onbezorgd mooie ritten blijven maken.

Huis en hypotheek

De hypotheekrente is momenteel ongekend laag, maar de huizenprijzen zitten in de lift. Tijd voor aankoop van een nieuwe woning? Voordat u op zoek gaat naar een andere woning, wilt u weten wat de betreffende hypotheek u maandelijks kost. En of u dit kunt en wilt betalen. Dit begint met een oriëntatie en inventarisatie van uw wensen en uw financiële positie. Via de unieke THUISINVENTARISATIE kunt u bekijken of een hypotheek haalbaar is, rekening houdend met uw uitgavenpatroon. Zodat u weet of u uw hobby's kunt blijven uitoefenen na aankoop van de nieuwe woning.
Start een kostenloze oriëntatie via Thuisinventarisatie en weet wat u weten moet! Het vervolgtraject met een persoonlijk hypotheekadvies start bij 780 euro.

Digitale Polismap

Nu ook beschikbaar: uw verzekeringen in uw eigen digitale polismap. U vindt hier: alle verzekeringen die bij Vink Verbeek Verzekeringen/CDS lopen, de schades die in behandeling zijn, uw gegevens, openstaande posten, dossierstukken, zoals polisbladen, groene kaart, schadestukken en brieven die naar u gezonden zijn.
U kunt zelf een account aanmaken, wij hebben een verkorte handleiding gemaakt. Er zijn een aantal beveiligingen ingebouwd, zodat niet iedereen in uw naam een account kan aanmaken.
Klik hier voor meer informatie, inclusief de verkorte handleiding, en het aanmaken van een account.

Voorgaande nieuwsbrieven nalezen, klik hier