Home   Disclaimer   Contact         
Vink Verbeek Verzekeringen
Ons kantoor

Welkom bij Vink Verbeek

Vink Verbeek Verzekeringen is inmiddels ruim 20 jaar actief als onafhankelijk intermediair. Onze kennis en ervaring op het gebied van geldzaken en verzekeringen is groot. De (digitale) lijnen zijn kort, wij zijn altijd aanspreekbaar ten aanzien van onze verantwoordelijkheden.

Wij bieden actuele (verzekerings)producten met goede voorwaarden en een scherp tarief voor onze particuliere en zakelijke relaties! Vrijwel alle zakelijke en particuliere verzekeringen kunt u bij Vink Verbeek afsluiten. Voor veel particuliere verzekeringen (woning, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, doorlopende reis/annulering, motorfiets) bieden we de mogelijkheid om zelf direct een premie te berekenen en de verzekering af te sluiten. Op onze web-pagina's kunt u uitgebreide informatie vinden, over allerlei onderwerpen.

U kunt bij Vink Verbeek rekenen op persoonlijk advies! Iedere aanvraag voor een verzekering die we ontvangen, wordt volledig gecontroleerd, voordat we de verzekering afsluiten. We zoeken de aanbieding die voor u de beste prijs/kwaliteit voor de betreffende verzekering biedt!

Koophuis? Hypotheekadvies gewenst? Niet alleen bij woning aankoop is advies essentieel, het is ook belangrijk bij andere situaties zoals bij een relatie-beëindiging, of geheel of gedeeltelijke aflossing van uw bestaande hypotheek. Voor goed financieel en fiscaal advies met betrekking tot eigen woningbezit bent u bij Vink Verbeek aan het juiste adres. Een hypotheek-oriëntatie, via de unieke Thuisinventarisatie, is kostenloos. Naast hypotheken, in alle variaties, biedt Vink Verbeek u persoonlijk financieel advies en pensioenplanning.

Kunt u iets niet vinden? Komt u er even niet uit? Vul dan het contactformulier in of bel ons. Voor toelichting, of een persoonlijk gesprek. Want, internet of niet, zakelijk advies en financiële dienstverlening blijft mensenwerk. Ons werk dus. Vink Verbeek, persoonlijke aandacht en vlotte actie!

Wilma J.G. Vink
Ruud J. Verbeek

Vink Verbeek
Tjalk 2504
8232 MB Lelystad
Telefoon: 0320-269080