Home   Disclaimer   Contact         
Vink Verbeek Verzekeringen
Particulier

U bent al klant bij Vink Verbeek?  Aanvraag-, wijzigingsformulieren, polisvoorwaarden en informatie over schade, vindt u via Klantenservice.

Voordelen van het Vink Verbeek Verzekeringspakket:

  • gratis termijnbetaling
  • pakketkorting: bij 2 verzekeringen: 5%, bij 3 verzekeringen: 7,5% en bij 4 of meer verzekeringen: 10%.

Maak een keuze uit de verzekeringen rechts in de keuze-kolom, hier vindt u uitgebreide informatie per verzekering, of voor gewijzigde situatie voor informatie over samenwonen en trouwen, studeren, etc.
In dit pakket kunnen (vrijwel) alle schadeverzekeringen opgenomen worden.

U kunt van veel verzekeringen (woning, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, doorlopende reis/annulering) direct zelf een premie berekenen en ook direct de verzekering afsluiten. De meeste (digitale) aanvraagformulieren kunt u vinden onder de knop klantenservice. Voor vrijwel alle verzekeringen kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

U kunt bij Vink Verbeek rekenen op persoonlijk advies! Elke aanvraag die we ontvangen wordt volledig gecontroleerd, voordat we de verzekering afsluiten. We zoeken de aanbieding die voor u de beste prijs/kwaliteit voor de betreffende verzekering biedt!

U heeft plannen om een huis te kopen: Vink Verbeek helpt u dat te realiseren! Wij kijken samen met u wat de beste, bij u passende, hypotheek is. Ook voor u als woningbezitter, op zoek naar een ander koophuis, is informatie over uw hypothecaire mogelijkheden essentieel! Het is een beslissing die ook op de lange(re) termijn moet passen bij uw (financiƫle) levensloop.

Vink Verbeek is meer dan 25 jaar actief op het gebied van hypotheken voor particulieren, ZZP-ers en ondernemers. Vink Verbeek heeft voor hypotheek advies een online module beschikbaar, en daarmee bespaart u, bij ons, eenvoudig op de kosten voor een hypotheek-advies, en tegelijkertijd krijgt u ook inzicht in het adviestraject! Lees meer over de mogelijkheden.

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan het contact formulier in, of bel: 0320 269080. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht! 

Wilma J.G. Vink
Ruud J. Verbeek