Home   Disclaimer   Contact         
Vink Verbeek Verzekeringen
Particulier

Uitvaart:
U bent druk bezig een mooie carriere op te bouwen, geniet van uw gezin en probeert genoeg tijd vrij te maken voor de leuke dingen in het leven. Wie zo met beide benen in het leven staat, houdt zich liever niet bezig met het overlijden. Dat is niet zo gek. Toch is het verstandig om nu alvast iets te regelen voor later. Dan weet u zeker dat uw uitvaart een uitvaart in stijl is. Geen dooie bedoening, maar op uw eigen, persoonlijke manier. En zonder dat nabestaanden te maken krijgen met onnodig extra verdriet en onverwachte hoge kosten.

U heeft in het leven één zekerheid: ooit gaat het om uw uitvaart. Regel nu een goede uitvaartverzekering, dan bent u er zeker van dat de verzorging én betaling van de crematie of uitvaart voor elkaar is. Bovendien, hoe eerder u het regelt, des te minder het kost. Daarmee neemt u zichzelf en degenen die achterblijven een hele zorg uit handen. En weet u zeker dat de uitvaart precies volgens uw wensen verloopt.

Kijk bij de Monuta uitvaartkostenmeter (met een directe link naar de grafkostenmeter) om een indicatie te krijgen welk bedrag verzekerd dient te worden.

Bent u verzekerd bij Monuta: Leg uw persoonlijke wensen vast, ontwerp uw eigen uitvaart of doe ideeën op.
Bent u niet verzekerd of bent u elders verzekerd, dan kunt u ook uw persoonlijke wensen vastleggen. Download uw persoonlijke-wensen lijstje, en vul dit in (pas wel de uitvaart-verzekeraar aan). En vergeet niet uw nabestaanden in te lichten!

Lees ook de Trends&Cijfers van Monuta, augustus 2018, maart 2018.

Financieel advies
Vanaf 2013 betaalt u zelf voor financieel advies. Dat betekent dat een financieel adviseur kosten in rekening brengt voor financieel advies en voor bemiddeling bij het afsluiten van een financieel product. Vroeger werd een financieel adviseur ook al betaald voor zijn advies, dit bedrag was toen verwerkt in de prijs van het financiële product (provisie).
Per 1 januari 2013 mag dit niet meer. U ontvangt een rekening met de kosten voor financieel advies en de bemiddeling. De reden hiervoor is dat financieel advies en bemiddeling diensten zijn die los staan van het financiële product dat eventueel wordt afgesloten.
In het eerste gesprek hoort u welke werkzaamheden gedaan worden en wat de kosten hiervan zijn. Dit staat beschreven in het dienstverleningsdocument. Het bedrag dat het advies kost en dat vermeld staat in het dienstverleningsdocument, is een indicatie, en kan in uw situatie dus hoger of lager uitvallen.


 

   Uitvaart