Home   Disclaimer   Contact         
Vink Verbeek Verzekeringen
Particulier

WERK EN INKOMEN

Nieuwe baan
Sommige mensen werken hun hele arbeidzame leven bij één bedrijf. Maar die mensen zijn in Nederland wel ruim in de minderheid. De meeste werknemers wisselen een paar keer in hun carriere van baan en werkgever. Wat verandert er aan uw financiële situatie en waar moet u op letten?

Inkomen
Een belangrijke reden om van werkgever te wisselen, is het salaris. Een hoger inkomen kan het leven comfortabeler maken. U kunt zich meer luxe veroorloven, heeft meer keuzemogelijkheden op de woningmarkt en u heeft ruimte om serieuzer aan vermogensopbouw te doen, door te sparen of te beleggen of een combinatie van beide. Wij gaan graag met u om tafel zitten om uw nieuwe financiële positie te bespreken en nieuwe mogelijkheden te bekijken.
Zie ook pagina Financial planning

Pensioen
Als u verandert van werkgever, verandert waarschijnlijk ook uw pensioenregeling. Het is belangrijk om goed na te gaan wat die veranderingen inhouden en hoe uw nieuwe pensioensituatie eruit ziet. Is het verstandig om pensioenoverdracht aan te vragen? Uiteraard kunnen wij u uitgebreid informeren en goed adviseren.
Zie ook pagina Pensioen

Arbeidsvoorwaarden
Elke werkgever heeft weer een ander pakket arbeidsvoorwaarden. Bij de een zijn het slechts de essentiële zaken, bij de ander een waaier aan medewerkersvoordelen. Hoe profiteert u optimaal van het aanbod van uw nieuwe werkgever en hoe vangt u de voorzieningen op die mogelijk wegvallen door uw baanwissel? Neem contact met ons op

Rechtsbijstand
Soms is een verandering van baan geen keuze uit luxe maar een gedwongen verandering. Vanwege een faillissement of een arbeidsconflict. Dan is het belangrijk dat het afscheid goed geregeld is en u niet met de brokken blijft zitten. Mocht het zover komen, dan is het ook prettig als u een rechtsbijstandverzekering heeft.
Zie ook pagina Recht

   Gewijzigde situatie
   Samenwonen en trouwen
   Nieuwe woning
   Verhuizen
   Studeren
   Werk en inkomen