Home   Disclaimer   Contact         
Vink Verbeek Verzekeringen
Particulier

Trike verzekering

De trike is te onderscheiden in twee categoriƫn namelijk: de trike met een autokenteken (rijbewijs categorie B) en de trike met een motorfietskenteken (rijbewijs categorie A). Beide categoriƫn kunt u bij ons verzekeren.

Het gevoel van motorrijden met een autorijbewijs (categorie B). Dit type trike is een voertuig met drie wielen, waarvan twee dikke achterwielen. Voor de aandrijving wordt vaak een boxermotor gebruikt van VW of Subaru, maar ook andere motoren worden gebruikt. Een nieuwe ontwikkeling is een voertuig met twee (sturende) voorwielen, de Bombardier Can-Am spyder.

De trike, geschikt om te rijden met een motorrijbewijs (categorie A), heeft over het algemeen een motorfiets als basis zoals de Honda Goldwing, Harley Davidson, BMW of Triumph, waarbij de achterwielophanging is vervangen door een systeem met twee wielen. Deze trike is voorzien van een motorfietskenteken.

Ook voor elk type trike heeft Vink Verbeek een passende verzekering.

            

Komt u er niet uit of heeft u vragen, bel ons dan gerust 0320-269080 of vraag een offerte aan.

Voorwaarden

Op onze motorpagina hebben wij allerlei informatie staan, die ook op een trike van toepassing is. Deze informatie betreft: het 6-wielenplan, zakelijk gebruik, diefstalpreventie, aankoopkeuring, veiligheid, informatie over schade, etc.