Home   Disclaimer   Contact         
Vink Verbeek Verzekeringen
Particulier

Reisverzekeringen
Algemeen Reisverzekering: geen overbodige luxe! Lees meer»
 
Kortlopende reis-/annuleringsverzekeringen
Gaat u maximaal 2 weken per jaar met vakantie, dan is het meestal voordeliger een kortlopende reis-/annuleringsverzekering af te sluiten.

U kunt hier direct een aflopende reisverzekering of aflopende annuleringsverzekering (Allianz Global Assistance) online afsluiten. U ontvangt uw polisblad direct na afsluiten in uw e-mailbox. U kunt dus meteen vertrekken!
Voordelen van de aflopende reisverzekering in het kort:
-keuze uit 3 regio's: Europa, Wereld excl. USA en Canada, Wereld incl. USA en Canada
-standaard verzekerd: sos/personenhulp en bagage; opties: medische kosten, ongevallen, wintersport/bijzondere (winter)sporten, geld en reischeques, automobilistenhulp en annuleringl
 
 
Doorlopende reis-/annuleringsverzekeringen
Iedereen die meerdere keren per jaar op vakantie gaat en/of regelmatig een weekendje erop uit trekt, doet er verstandig aan een doorlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Naast de volledige dekking het gehele jaar door, is het afsluiten van een doorlopende verzekering ook nog eens voordeliger dan het telkens afsluiten van een kortlopende verzekering. U kunt diverse berekeningen maken, op de premiepagina kunt u aanvinken welke dekking u wilt: reisverzekering of annuleringsverzekering of beide, en kies wat u wel en wat u niet wilt verzekeren.
Bereken uw premie. Sluit uw doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering af via Verzekering afsluiten.
Kortlopende reis / annulering;
Doorlopende reis / annulering;
Assistant Services, lees meer»
Globetrotter, voor iedereen die een wereldreis maakt of wil studeren of werken in het buitenland;
Zakenreis, de standaard reisverzekeringen dekken geen zakenreizen;
Incoming Student/AuPair Insurance, AuPair is gedurende haar verblijf in Nederland verzekerd;
Pechhulp (losse polis, indien uw auto niet verzekerd is in het CDS-pakket)
Bereken uw premie en afsluiten
Werkt bovenstaande link niet, dan kunt u hier de premie berekenen (en verzekering afsluiten) voor de kortlopende reis- of annuleringsverzekering. Meer dekkingen vindt u onder Premie berekenen.
Recreatie-verzekeringen

Pleziervaartuig
Voor de ware watersporter is er maar één manier om echt ontspannen van de vrijheid te genieten: heerlijk een stukje varen op je eigen boot. Of het nu gaat om een sloep, een motorkruiser of een zeiljacht, iedereen wil zijn kostbare bezit goed verzekeren. Voor al die verschillende booteigenaren hebben wij de perfecte oplossing: 'de bootverzekering op maat'. Het is een bootverzekering die rekening houdt met het type boot, maar ook volop mogelijkheden biedt om de dekking aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo stelt u zelf de bootverzekering samen die precies bij u, en bij uw boot past.
Bereken uw premie en afsluiten

   Reis en overige recreatie