Home   Disclaimer   Contact         
Vink Verbeek Verzekeringen
Zakelijk

 

Vink Verbeek Verzekeringen is inmiddels meer dan 20 jaar actief in financiële dienstverlening. Onze kennis op het gebied van geldzaken en verzekeringen is groot. De (digitale) lijnen zijn kort, de administratie accuraat en goed op orde. Wij zijn altijd aanspreekbaar ten aanzien van onze verantwoordelijkheden.

Kennis op verzekerings- en financieel-fiscaal gebied, komt, naast gedegen permanente studie, ook voort uit ruim 30 jaar praktijkervaring als ondernemer. Dat, gecombineerd met een gedegen doorlopende studie, is de basis voor ons advies. Vink Verbeek staat onder controle van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), is aangesloten bij het klachteninstituut en voldoet aan de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair.

Preventie staat bij ons hoog in het vaandel. Een goede risico-analyse als basis voor uw financiële bescherming. Pas dan kijken naar verzekeringen, voor als er toch iets fout gaat. U kunt vrijwel alle zakelijke en privé verzekeringen bij ons afsluiten.

Vink Verbeek biedt persoonlijk financieel advies en financiële planning voor ondernemer/DGA en ZZP-er. Gezien de complexiteit van deze materie beperken wij ons tot klanten van Vink Verbeek, met een uitgebreid verzekeringspakket.

Internet of niet, financiële dienstverlening blijft mensenwerk. Ons werk dus.
U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht en vlotte actie!  Zoals u gewend bent.

Wilma J.G. Vink
Ruud J. Verbeek