Home   Disclaimer   Contact         
Vink Verbeek Verzekeringen
Zakelijk

Vink Verbeek -  Juweliersverzekering

Vink Verbeek Verzekeringen BV is een onafhankelijk intermediair en o.a. gespecialiseerd in verzekeringen voor bedrijven. Wij kijken altijd naar nieuwe ontwikkelingen en vernieuwende verzekeringsproducten. De Juweliersverzekering is de nieuwste loot aan onze stam, speciaal gericht op juweliers en aanverwante bedrijven in deze branche. 

Als ondernemer werkzaam in de juweliersbranche krijgt u te maken met bijzondere risico's. Wij adviseren u graag over de uitgebreide verzekeringsmogelijkheden die geheel bij uw situatie en wensen aansluiten.
Een optimale verzekeringsdekking beschermt uw kapitaal en brengt zekerheid en kosten in balans.

Voor wie
De Juweliersverzekering is speciaal ontwikkeld voor juweliers, diamantairs, reparateurs en goudsmeden, groothandel, en aanverwante bedrijven.

Dekking
De Juweliersverzekering kunt u afsluiten om uw bedrijfsmiddelen, zoals de handelsvoorraad en inventaris, te verzekeren tegen de gevolgen van onvoorziene calamiteiten. Met de Juweliersverzekering bent u ook verzekerd indien een overval, ramkraak, gijzeling of winkeldiefstal heeft plaatsgevonden. Tevens bent u verzekerd tegen de risico's van het transport van goederen.

Daarnaast heeft Vink Verbeek ook een pakket aanvullende zakelijke verzekeringen voor gebouw, aansprakelijkheid en verzuim. Aanvullend bieden wij de ondernemer een keur aan particuliere verzekeringen.

Interesse? Bel ons (0320-269080) of vul dit formulier in, en wij maken graag een afspraak met u, om de unieke Juweliersverzekering toe te lichten!