Vink Verbeek MijnPolismap app

Bent u verzekerd via Vink Verbeek, dan bieden wij u het gemak van een persoonlijke digitale Polismap voor smartphone en tablet. In uw MijnPolismap app (Android en iOS) vindt u een overzicht van uw verzekeringen en documenten: wat heeft u verzekerd via Vink Verbeek, inzage in uw polisdocumenten en polisvoorwaarden, uw IVB (groene kaart) en meer. Tevens is de status van een ingediende schade te volgen.


Vragen over MijnPolismap?
Heeft u hulp nodig bij het installeren van de MijnPolismap App of loopt u tegen problemen aan? Neem dan contact op met de AssuradeurenGilde helpdesk: 0524 – 524 025.


MijnPolismap app

Met de MijnPolismap app voor smartphone en tablet heeft u een overzicht van uw verzekeringen en documenten direct overal beschikbaar. Ook is deze informatie onderweg bij de hand, zoals uw verzekeringsgegevens bij een ongeval, maar ook uw Internationaal Verzekeringsbewijs (de ‘groene kaart’) van uw voertuig.

Handleiding

Voor het installeren van de MijnPolismap app, volgt u de stappen in deze handleiding. Bij elke stap staat precies omschreven welke handelingen u moet uitvoeren op uw smartphone of tablet.

Direct downloaden: Klik op de iconen om de download direct te starten:


MijnPolismap voor PC of laptop

Tevens is de Mijnpolismap beschikbaar voor PC of laptop. Indien gewenst kunt u gebruik maken van deze inlog mogelijkheid.

Inloggen kunt u hier: MijnPolisMap