Heeft u al een Vink Verbeek Verzekeringspakket, dan kunt u ook een doorlopende reisverzekering afsluiten. Ook het afsluiten van een kortlopende reisverzekering behoort dan tot de mogelijkheden.

Doorlopende reisverzekering

Iedereen die meerdere keren per jaar op vakantie gaat en/of regelmatig een weekendje erop uit trekt, doet er verstandig aan een doorlopende reisverzekering, en eventueel annuleringsverzekering, af te sluiten. Naast de volledige dekking het gehele jaar door, is het afsluiten van een doorlopende verzekering ook nog eens voordeliger dan het telkens afsluiten van een kortlopende verzekering.
De doorlopende reisverzekering is een van de verzekeringen die in het Vink Verbeek Verzekeringspakket kan worden opgenomen; u ontvangt, voor zover van toepassing, hierover de pakketkorting. Momenteel hebben wij de keuze uit de verzekeringen van AG Doorlopende Reis- en de ASR-VVP Doorlopende Reisverzekering. Indien gewenst kunt u een offerte opvragen.


Kortlopende reisverzekering

Gaat u maximaal 2 weken per jaar met vakantie, dan is het meestal voordeliger een kortlopende reis-/annuleringsverzekering af te sluiten.

U kunt hier direct een aflopende reis- of annuleringsverzekering (Allianz Global Assistance) online afsluiten. U ontvangt uw polisblad direct na afsluiten in uw e-mailbox. U kunt dus meteen vertrekken!
Voordelen van de aflopende reisverzekering in het kort:
-keuze uit 3 regio’s: Europa, Wereld excl. USA en Canada, Wereld incl. USA en Canada
-keuze uit 3 reisverzekeringen: basis, uitgebreid en compleet, en 2 gecombineerde reis/annuleringsverzekeringen: uitgebreid en compleet.

De kortlopende reisverzekering is een aflopende polis, en kan dus niet in het pakket worden opgenomen.


Meer informatie over de overige reisverzekeringen van Allianz Assistance, zoals de Globetrotter-verzekering of een verzekering voor de avontuurlijke vakantieganger. Ook zakelijke reisverzekeringen vindt u hier. Wilt u een van deze verzekeringen afsluiten, vraag dan een offerte bij ons aan.


Opgenomen in het pakket geeft de Doorlopende Reisverzekering pakketkorting, lees meerĀ»
Meer informatie: polisvoorwaarden en verzekeringskaarten
Heeft u vragen, stel deze dan via het contactformulier, per e-mail of per telefoon


Lees hier meer over het wel of niet afsluiten van een reisverzekering, absoluut geen overbodige luxe!

Gaat u voor langere tijd naar het buitenland, hoe moet ik mij verzekeren, wanneer geldt mijn zorgverzekering nog?


Ik wil een doorlopende reisverzekering afsluitenIk wil een doorlopende reisverzekering afsluiten

Ik heb schade, wat moet/kan ik doenIk heb schade, wat moet/kan ik doen?