Personenauto/Bestelauto Zakelijk

In het verkeer loopt u veel risico’s. Risico’s die tot schade kunnen leiden en waarbij de kosten hoog op kunnen lopen. Dan is het fijn te weten dat u goed verzekerd bent.

WA
Wettelijk verplichte verzekering (zodra het voertuig tenaamgesteld is!) die dekking biedt voor schade met uw voertuig toegebracht aan derden (letsel tot € 5.000.000, materieel tot € 2.500.000).
WA/Beperkt Casco
WA, uitgebreid met dekking aan eigen voertuig voor o.a. ruit-, diefstal-, brand-, stormschade en schade als gevolg van overstekend wild.
WA/Volledig Casco
WA, uitgebreid met dekking aan eigen voertuig als bij Beperkt Casco, plus dekking voor vrijwel alle van buiten komende onheilen. Een dekking waarbij u onder meer verzekerd bent tegen schade aan uw voertuig door botsen, van de weg geraken en kwaadwillige beschadiging.
Aanvullende dekkingen:
Naast de standaard aanvullende dekkingen, die ook als particulier af te sluiten zijn, is de volgende dekking aan te bevelen (dit is een aparte polis):
WEGAM: De aansprakelijkheid als werkgever ten opzichte van de werknemer die een ongeval overkomt, verzekerd bedrag: €1.000.000 of €2.500.000.

 


Is een alarm verplicht bij uw autoverzekering? Let dan op!
Bij een alarmsysteem wordt een certificaat geleverd; dit is echter na inbouw slechts drie jaar geldig. Daarna moet het alarmsysteem elk jaar worden gecontroleerd om het certificaat geldig te houden. Veel mensen vergeten deze controle, waardoor het certificaat niet langer geldig is. Bij diefstal van het voertuig kan er dan geen dekking zijn.


Voorkom diefstal, diverse tips

 

 


Allianz Global Assistance Pechhulp is ideaal als u regelmatig met de auto onderweg bent. Met deze dekking kunt u rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door, en waar u maar wilt.
Bereken uw premie, u kunt hier de verzekering afsluiten, maar ook als aanvullende dekking op de autopolis (o.a. bij CDS-M1600).


Opgenomen in het pakket geeft deze verzekering pakketkorting, lees meer»
Meer informatie: polisvoorwaarden en verzekeringskaarten
Heeft u vragen, stel deze dan via het contactformulier, per e-mail of per telefoon


Ik wil een verzekering voor mijn zakelijke auto afsluitenIk wil een verzekering voor mijn zakelijke auto afsluiten

Ik wil een offerte voor mijn (zakelijke) autoIk wil een offerte voor mijn (zakelijke) auto

Ik heb schade, wat moet/kan ik doenIk heb schade, wat moet/kan ik doen?