U heeft één of meer verzekeringen of financiële producten toevertrouwd aan ons kantoor of u bent van plan dat te doen. Een verstandige beslissing. Uw financiële belangen en verzekeringen zijn bij ons, al meer dan 25 jaar, in vertrouwde en deskundige handen.
Goede communicatie (korte lijnen) met onze cliënten is voor ons essentieel. U communiceert altijd direct met Wilma Vink of met Ruud Verbeek. Zij kennen uw situatie; uw zaken worden vlot, maar accuraat en persoonlijk behandeld.
Online, middels VinkVerbeek.nl, bieden wij onze cliënten (24/7) de mogelijkheid wijzigingen door te geven en informatie in te zien.
Iedere aanvraag voor een verzekering die we ontvangen, wordt volledig gecontroleerd, voordat we de verzekering afsluiten. Ook wijzigingen die u via de website/e-mail aan ons doorgeeft, worden gecontroleerd en aan u bevestigd, alvorens uw wijziging doorgevoerd wordt.

U kunt, indien gewenst, ook gebruik maken van de Vink Verbeek MijnPolismap app. Hiermee heeft u inzicht in uw persoonlijke Vink Verbeek Verzekeringspakket en polisvoorwaarden, u kunt uw Internationaal Verzekeringsbewijs (‘groene kaart’) inzien/downloaden, een ingediende schade volgen, en nog veel meer. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Privacyverklaring
Wij zijn ervoor verantwoordelijk om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Wij moeten daarbij voldoen aan de eisen van de Europese privacyregelgeving. Wij willen onder andere transparant zijn over de soorten gegevens die wij verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie wij gegevens delen en welke rechten u heeft ten aanzien van uw eigen gegevens. In onze privacyverklaring informeren wij u hierover.

Lees, indien gewenst, ook onze dienstenwijzer en de algemene voorwaarden.