Polisvoorwaarden on-line
Indien u een polis heeft van ons volmachtkantoor CDS Verzekeringen (te herkennen aan het logo linksboven op polisblad) dan biedt Vink Verbeek Verzekeringen u de mogelijkheid om uw polisvoorwaarden online te raadplegen. Dit is een snelle en gemakkelijke manier om te zien welke voorwaarden van toepassing zijn op de betreffende verzekering.
Klik hier en volg de instructies op deze pagina.


Heeft u een offerte ontvangen, hier kunt u de polisvoorwaarden en verzekeringskaarten inzien van de geoffreerde verzekeringen.

Wilt u een verzekeringscontract voor meerdere jaren afsluiten, dan moet u hier extra voor tekenen, middels dit formulier. Dit is van toepassing bij woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid en rechtsbijstandverzekeringen.

Het kan noodzakelijk zijn dat wij contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij waar u op een bepaald moment verzekerd bent: hiervoor hebben wij een machtigingformulier voor het opvragen van gegevens nodig.

Wilt u de premie automatisch laten incasseren, vul dan dit machtigingsformulier in (indien dit niet geregeld is via het aanvraagformulier). Ook indien u van een ander banknummer wil laten incasseren, vult u dit formulier in. Dit formulier kunt u, na ondertekening, scannen en via e-mail aan ons toesturen.


Opzeggen verzekering elders

Vul de Overstap Servicekaart (kaart in pdf of in word) volledig in en stuur deze ondertekend op naar: Vink Verbeek Verzekeringen, Tjalk 2504, 8232 MB Lelystad en uw huidige polis wordt gratis opgezegd!


Mijn Polismap app

Voor een aantal van onze relaties is de nieuwe “Mijn Polismap app” reeds beschikbaar. Indien dit voor u geldt, bent u hiervan op de hoogte gebracht.

Met de mijn Polismap App heeft u altijd al uw polisbladen bij de hand en kunt u direct contact krijgen met uw contactpersoon. Daarnaast is het ook handig dat u altijd de groene kaart voor uw voertuig bij u heeft als u onderweg bent.

Voor het installeren van de mijn Polismap app, volgt u de stappen in deze handleiding. In elke stap staat precies omschreven welke handelingen u moet uitvoeren op uw smartphone of tablet.

 

Voordelen:

  • Uw polisbladen overal beschikbaar
  • Via de app kunt u direct contact met ons opnemen
  • Altijd uw groene kaart bij de hand

Direct downloaden: Klik op de iconen om de download direct te starten: