Vink Verbeek MijnPolismap

Zoals u elders op deze website kunt zien, kunt u gebruik maken van de MijnPolismap app.

Met de MijnPolismap App heeft u altijd inzicht in uw polissen, u kunt een ingediende schade volgen, of contact opnemen met Vink Verbeek. Daarnaast is het Internationaal Verzekeringsbewijs (‘groene kaart’) voor uw voertuig beschikbaar (handig voor onderweg).

Voor het installeren van de MijnPolismap app, volgt u de stappen in deze handleiding. Bij elke stap staat precies omschreven welke handelingen u moet uitvoeren op uw smartphone of tablet.

 

 

Direct downloaden: Klik op de iconen om de download direct te starten:

Vragen over MijnPolismap?
Heeft u hulp nodig bij het installeren van de MijnPolismap App of loopt u tegen problemen aan? Neem dan contact op met de AssuradeurenGilde helpdesk: 0524 – 524 025.


Polisvoorwaarden en formulieren

In de MijnPolismap (app) ziet u uw verzekeringen, maar ook de polisvoorwaarden en verzekeringskaarten. Indien u een offerte heeft ontvangen, kunt u hier de polisvoorwaarden en verzekeringskaarten inzien van de geoffreerde verzekeringen, deze zijn dan nog niet beschikbaar in MijnPolismap.

Het kan noodzakelijk zijn dat wij contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij waar u op een bepaald moment verzekerd bent: hiervoor hebben wij een machtigingformulier voor het opvragen van gegevens nodig.

Wilt u de premie automatisch laten incasseren, vul dan dit machtigingsformulier in (indien dit niet geregeld is via het aanvraagformulier). Ook indien u van een ander banknummer wil laten incasseren, vult u dit formulier in. Dit formulier kunt u, na ondertekening, scannen en via e-mail aan ons toesturen.


Algemene informatie

Relevante informatie en wetenswaardigheden over allerlei onderwerpen zoals auto en motorfiets, veiligheid, verkeer, opstal, inboedel, financiële zaken, reizen, gezondheid en meer, vindt u hier.


Opzeggen verzekering elders

Vul de Overstap Servicekaart (kaart in pdf of in word) volledig in en stuur deze ondertekend op naar: Vink Verbeek Verzekeringen, Tjalk 25 4, 8232 MB Lelystad en uw huidige polis wordt gratis opgezegd!