Vink Verbeek MijnPolismap

Naast de optie MijnPolismap voor PC en tablet, welke u kunt benaderen via deze website, is er ook een app: de MijnPolismap app. Hier kunt u dezelfde zaken zien als via de website, en u heeft deze informatie dan ook onderweg bij de hand.

Met de MijnPolismap App heeft u altijd inzicht in uw polissen, u kunt een ingediende schade volgen, of contact opnemen met Vink Verbeek. Daarnaast is het Internationaal Verzekeringsbewijs (‘groene kaart’) voor uw voertuig beschikbaar.

Voor het installeren van de MijnPolismap app, volgt u de stappen in deze handleiding. Bij elke stap staat precies omschreven welke handelingen u moet uitvoeren op uw smartphone of tablet.

 

Direct downloaden: Klik op de iconen om de download direct te starten:

Vragen over MijnPolismap?
Heeft u hulp nodig bij het installeren van de MijnPolismap App of loopt u tegen problemen aan? Neem dan contact op met de AssuradeurenGilde helpdesk: 0524 – 524 025.


Polisvoorwaarden en formulieren

In de MijnPolismap (app) ziet u uw verzekeringen, maar ook de polisvoorwaarden en verzekeringskaarten. Indien u een offerte heeft ontvangen, kunt u hier de polisvoorwaarden en verzekeringskaarten inzien van de geoffreerde verzekeringen, deze zijn dan nog niet beschikbaar in MijnPolismap.

Het kan noodzakelijk zijn dat wij contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij waar u op een bepaald moment verzekerd bent: hiervoor hebben wij een machtigingformulier voor het opvragen van gegevens nodig.

Wilt u de premie automatisch laten incasseren, vul dan dit machtigingsformulier in (indien dit niet geregeld is via het aanvraagformulier). Ook indien u van een ander banknummer wil laten incasseren, vult u dit formulier in. Dit formulier kunt u, na ondertekening, scannen en via e-mail aan ons toesturen.


Algemene informatie

Relevante informatie en wetenswaardigheden over allerlei onderwerpen zoals auto en motorfiets, veiligheid, verkeer, opstal, inboedel, financiële zaken, reizen, gezondheid en meer, vindt u hier.


Opzeggen verzekering elders

Vul de Overstap Servicekaart (kaart in pdf of in word) volledig in en stuur deze ondertekend op naar: Vink Verbeek Verzekeringen, Tjalk 25 4, 8232 MB Lelystad en uw huidige polis wordt gratis opgezegd!