Vink Verbeek Verzekeringen is inmiddels ruim 25 jaar actief als onafhankelijk intermediair. Er is door studie en ervaring uitgebreide kennis voor u beschikbaar. De (digitale) lijnen zijn kort, wij zijn altijd aanspreekbaar ten aanzien van onze verantwoordelijkheden.

Wij bieden actuele (verzekerings)producten met goede voorwaarden en een scherp tarief voor onze particuliere en zakelijke relaties! Vrijwel alle zakelijke en particuliere verzekeringen kunt u bij Vink Verbeek afsluiten. Voor veel particuliere verzekeringen (woning, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, doorlopende reis/annulering, motorfiets) bieden we de mogelijkheid om zelf direct een premie te berekenen en de verzekering af te sluiten. Op onze web-pagina’s kunt u uitgebreide informatie vinden, over allerlei onderwerpen.

U kunt bij Vink Verbeek rekenen op persoonlijk advies! Iedere aanvraag voor een verzekering die we ontvangen, wordt volledig gecontroleerd, voordat we de verzekering afsluiten. We zoeken de aanbieding die voor u de beste prijs/kwaliteit voor de betreffende verzekering biedt!

Kunt u iets niet vinden? Komt u er even niet uit? Vul dan het contactformulier in of bel ons. Voor een toelichting, of een persoonlijk gesprek. Want, internet of niet, zakelijk advies en financiƫle dienstverlening blijft mensenwerk. Ons werk dus. Vink Verbeek, persoonlijke aandacht en vlotte actie!

Wilma J.G. Vink
Ruud J. Verbeek

Vink Verbeek
Tjalk 25 4
8232 MB Lelystad
Telefoon: 0320-269080